Jaz sem Nikon video - strokovna predstavitev Nikona D800 in D4



V četrtek 5.4.2012 je v prostorih VPK studia v Ljubljani, potekala strokovna predstavitev Nikona D800 in D4 s poudarkom na uporabi pri snemanju videa.
Dražen Štader je predstavil svojo uporabniško izkušnjo pri delu z Nikonom D800. Pohvalil je kvaliteto posnetkov in dodelanost sistema, še posebej možnosti snemanja preko clean HDMI izhoda, ki daje videografiji takšne vrste, popolnoma nove razsežnosti, ter omogoča profesionalno delo. Izredno poglobljeno in strokovno predstavitev si je ogledala polna dvorana, večinoma profesionalnih video in filmskih ustvarjalcev.
Po Draženovi predstavitvi je svoje vtise o obeh fotoaparatih in zmogljivostih kodeka, Peter Lombar, ki je imel v New Yorku priložnost testirati oba fotoaparata ter se pogovoriti z ljudmi, ki so razvijali Nikonov video sistem v obeh fotoaparatih. Kot je na koncu še poudaril, ga je zelo pozitivno presenetila iznajdljivost in predanost Nikonovih razvojnih strokovnjakov, katerim je uspelo narediti izredno stabilen video kodek.
Na koncu je Andrej Korenč iz Nikon Slovenija predstavil še tehnične karakteristike Nikona D800 in D4, ter poglavitne izboljšave, ki jih prinašata oba fotoaparata.
Vsi udeleženci so lahko Nikon D800 in D4 testirali tudi v praksi.snemanje so lahko udeleženci preizkusili delovanje D800 in D4 v praksi.










Več informacij o Nikonu D800 in D4 ter cenah pa na spodnjem naslovu:
Nikon D4, D800

Komentarji

Priljubljene objave